Burgemeester Huri Sahin bezoekt jongerencentrum NextGen

Afgelopen week heeft burgemeester Huri Sahin een bezoek aan het Jongerencentrum NextGen in wijkcentrum Stervoorde. Naast de gezelligheid en het kennismaken met de jongeren is de burgemeester ook bijgepraat over jongerenwerk in Rijswijk en de urgentie daarvan.

“Zo trekken onze jongerenwerkers samen op met de Politie Rijswijk en Gemeente Rijswijk als het gaat om veiligheid het voorkomen van criminaliteit. Zo wordt er op dit moment gekeken naar de inzet van het programma Dealbreakers. Ook de samenwerking tussen Welzijn Rijswijk en school GSR kwam aan bod: onze jongerenwerkers zijn wekelijks aanwezig op de school en vervullen daar een brugfunctie tussen school, de jongeren en hun ouders. Ook de BOA’s kwamen langs en zij waren wel in voor een potje poolen. We kijken terug op een gezellige en nuttige avond!”, aldus Welzijn Rijswijk.

Deze artikelen heeft u misschien gemist