InRijswijk geeft Podcast-cursus in Huis van de Stad

In het Stadsl@b in het Huis van de Stad heeft onze website een postcast-cursus gegeven aan Rijswijkse jongeren. Na een uitleg op de woensdag konden de jongeren afgelopen vrijdag een professionele podcast opnemen met bekende Rijswijkers.

Nadat Jolanda de Heus uitleg had gegeven wat het Stadsl@b precies is en wat de plannen hiervoor zijn, nam Rob Hekman het woord en stelde de podcastmakers voor.

In de eerste podcast interviewde Nyncke de Rijswijkse wethouder Werner van Damme. Daarna was het de beurt aan Fadua. Zij interviewde politiewoordvoerder Wim Hoonhout. Het laatste kwartier was het de beurt aan Fycke. Zij had de eer om Huri Sahin, burgemeester van Rijswijk te interviewen. Zij hadden allen de ondersteuning van Rob Hekman.

Alle meiden hadden zich goed voorbereid en het resulteerde in enkele openhartige gesprekken en zelfs een emotioneel moment bij een van de geïnterviewden.

De podcasts volgen zo snel mogelijk evenals een videoverslag. Hou de website in de gaten.

Deze artikelen heeft u misschien gemist