Chef Kerstmarkt nodigt alle Rijswijkers uit

“Hallo allemaal, daar ben ik weer”, ’zegt’ de leuke hond op de foto. “Ik zit hier nog steeds. Mensen vinden mij helaas te groot of te sterk. Ik ga niet bij de pakken neer zitten hoor. Hier denken ze ook mee en hebben ze mij bevorderd tot chef van de KERSTMARKT. U leest het goed!!!”

Streekdierentehuis ’t Julialaantje gaat een kerstmarkt organiseren. Gezellig met warme choco en heerlijke glühwein en natuurlijk wat lekkers. “Wij gaan spullen verkopen. niet duur. Voor elke portemonnee is er wel iets te halen. Van vervoersmandjes , voerbakken, riemen, tuigjes, kattenbakken, heerlijke manden groot en klein en nog veel meer. We gaan ook iets leuks doen met foto s maken van uw hond in kerstsfeer.”

Opbrengst
“De opbrengst, ook niet onbelangrijk, is voor een ruimte die ze gaan maken voor ons. wij kunnen daar van alles gaan doen. Sport en spel en dat gaat nog al wat kosten, zeker de matten voor op de vloer. Wij hebben er zo n zin in vandaar onze uitverkoop op onze kerstmarkt. Zaterdag16 december vanaf 12.00 u en om 16.00 is het afgelopen. U komt toch ook??”

Deze artikelen heeft u misschien gemist