Herinnering: Dickensfeest vrijdag 15 december in winkelcentrum Oud Rijswijk

Traditioneel vindt op de laatste vrijdag voor de kerst tussen 15.00 en 21.00 uur het Dickensfeest plaats in winkelcentrum Oud Rijswijk. Dat is dit jaar op 15 december.

Regionaal bekend

Het Dickensfeest is regionaal bekend en wordt elk jaar druk bezocht. Winkeliers en bewoners hebben lantaarns en kaarsen in het raam staan en het winkelgebied is volledig tot een sfeervol Dickensiaans kerstsprookje omgetoverd.

De mooi versierde winkels houden de hele avond hun deuren geopend en bieden bezoekers warme chocolademelk en lekkere hapjes aan.

Programma

Rond 18.00 uur begint de Christmas Parade van balletstudio Marijke de Roo waarna het college van B&W om 19.00 uur de lichtjes in de kerstboom zal ontsteken. Houdt u de Facebookpagina van winkelcentrum Oud Rijswijk in de gaten voor het volledige programma.

Bereikbaarheid
In verband met de verwachte drukte is het advies met openbaar vervoer, lopend of met de fiets te komen. U kunt uw auto ook parkeren bij P&R Hoornwijck en verder reizen met tramlijn 15 naar winkelcentrum Oud Rijswijk (halte Herenstraat).

Deze artikelen heeft u misschien gemist