Bezoek de Royal Christmas Fair aan het Lange Voorhout in Den Haag

Afb.: Royal Christmas Fair

Van 7 tot en met 23 december vindt aan het Lange Voorhout in Den Haag de achtste editie van de Royal Christmas Fair plaats. Deze kerstmarkt is gratis toegankelijk.

Met vele tientallen kersthuisjes, duizenden led-lichtjes, sfeervolle vuurtjes, glühwein en een bijna dagelijks bezoek van de Kerstman spreekt deze kerstmarkt velen tot de verbeelding. Ook maakt de programmering met kerstkoren, verhalenvertellers, kinderactiviteiten en muzikale optredens deze kerstmarkt een bezoek meer dan waard.

In het historische hart van Den Haag

De Royal Christmas Fair is gesitueerd in het historisch hart van Den Haag. Te midden van het Binnenhof, Paleis Noordeinde, ambassades, musea en sfeervolle winkelgebieden als de Denneweg, de Plaats en het Plein.

Het Lange Voorhout ligt in het centrum van Den Haag. Goed bereikbaar per auto, fiets, openbaar vervoer en op loopafstand van het Centraal Station. De entrees van de kerstmarkt zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), hotel Des Indes (Denneweg) en de Amerikaanse ambassade (Tournooiveld).

Openingstijden

Op donderdag 7 december opent de Royal Christmas Fair om 17.00 uur haar deuren. Daarna is deze kerstmarkt tot en met 23 december dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Alleen op maandag 18 december is de kerstmarkt gesloten. Honden zijn overigens ook welkom op de Royal Christmas Fair.

Meer informatie

Klik hier als u meer wilt weten over deze kerstmarkt.

Deze artikelen heeft u misschien gemist