Hof van Kerstanje: zelfstandig wonen voor mensen met dementie

Zorgorganisatie Cardia Cardia is begonnen met de bouw van een nieuwe woonzorglocatie in Buitenpoort Parkrijk: Hof van Kerstanje. Naar verwachting zal deze nieuwe locatie in oktober 2024 worden opgeleverd.

54 zorgstudio’s

In Hof van Kerstanje komen 54 zorgstudio’s voor ouderen met een zorgindicatie voor dementie. Cardia gaat zorg leveren aan deze ouderen vanuit het Volledig Pakket Thuis. Dit is zorg voor mensen die met een zorgindicatie toch zelfstandig willen blijven wonen. Op de begane grond van Hof van Kerstanje komt een ontmoetingsruimte met een restaurant en mogelijkheden voor welzijnsactiviteiten.

Meer informatie

Wil u meer informatie over het wonen in Hof van Kerstanje of u gelijk inschrijven? Neem dan contact op met het Klantenbureau van Cardia. Bel naar 070 8008 888 of maak gebruik van het contactformulier.

Geïnteresseerden kunnen zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Cardia houdt u dan op de hoogte over de ontwikkelingen.

Deze artikelen heeft u misschien gemist