Wij.Rijswijk helpt Sinterklaas

Afb.: website Wij.Rijswijk

Sinterklaas heeft het zo druk dat hij Wij.Rijswijk heeft gevraagd cadeautjes te bezorgen aan de lieve en brave kinderen in Rijswijk. Meld je (klein)kind(eren) vandaag nog aan door een leuk gedichtje of lief berichtje naar de Sint te sturen. Dat kan via deze link.

“Lieve kinderen van Rijswijk,
De Sint wordt ook een dagje ouder en heeft daarom de hulp van Wij.Rijswijk ingeroepen. Zij zorgen ook dit jaar voor een kleinigheidje en iets te snoepen. Ben je dit jaar zoet geweest en wil jij een zakje met leuks ontvangen? Meld je dan snel via de website van Wij.Rijswijk waar zij alle verzoekjes zullen opvangen. Wees er wel snel bij, want de voorraad is niet eindeloos. Vul goed je gegevens in, want dan pas krijg je cadeaus.

Een warme groet van Sinterklaas”

Let op: deze actie is alleen voor kinderen die wonen in Rijswijk en op=op!

Deze artikelen heeft u misschien gemist