Genomineerde Goud van Oud bij RHSV Red Lions

Te midden van zijn geliefde beeballers en onder toeziend oog van bestuursleden Ed en Lara werd Hans van der Helm (links op de foto) in het zonnetje gezet. Met camera en gouden envelop kwamen de mensen van Wij.Rijswijk Hans verrassen met zijn nominatie voor actiefste oudere van Rijswijk.

Red Lions: ”Wij zijn trots op de inzet die Hans al die jaren voor de vereniging Red Lions heeft getoond. Zijn onvermoeibare energie, toewijding en passie hebben een positieve invloed gehad op de hele club. Hans is een waar voorbeeld van levenslange sportiviteit en betrokkenheid bij de vereniging, die jong en oud inspireert. #HuldeAanHans #RijswijksTrots #ActieveOuderen”

Hans van der Helm, wordt in december 81 jaar en zet zich al 70 jaar in voor de honk- en softbalsport.

Deze artikelen heeft u misschien gemist