Word ook AutoMaatje en ga naar introductiebijeenkomst met ANWB

Doe je graag iets voor een ander en heb je de beschikking over een eigen auto? Meld je dan aan als vrijwilliger en vervoer andere inwoners met je eigen auto. Het is dankbaar en gezellig werk en je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je wilt rijden.

Aanmelden kan door te bellen naar 070 – 757 92 30 of te mailen naar automaatje@welzijn-rijswijk.nl. Klik hier voor meer informatie.

Introductiebijeenkomst met ANWB

Op donderdag 30 november is er van 10.30 tot 12.00 uur een introductiebijeenkomst in wijkcentrum Stervoorde. Tijdens deze bijeenkomst zal de ANWB uitleggen wat AutoMaatje is en wat er van jou als vrijwilliger wordt verwacht. Aanmelden is niet verplicht, wel gewenst: automaatje@welzijn-rijswijk.nl of 070 – 757 92 30.

Wijkcentrum Stervoorde vind je aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1.

Deze artikelen heeft u misschien gemist