Inschrijving voor de City Pier City loop 2024 gestart

Archieffoto NN CPC 2023

De inschrijving voor de 48ste editie van de City Pier City (CPC) loop op zondag 10 maart 2024 is gestart. Er zijn voordelige early bird tickets voor mensen die zich uiterlijk 28 november inschrijven, daarna gaan de prijzen omhoog.

Malieveld

Jaarlijks komen zo’n 30.000 hardlopers richting Den Haag voor de CPC loop. Alle lopen starten bij het Malieveld om vervolgens langs enthousiast publiek door de Haagse straten te rennen. De halve marathon gaat via de Pier op Scheveningen.

Inschrijven

De lopen waarvoor je je kunt inschrijven, zijn

  • Gro-Up Jeugdloop van 1 kilometer (traditioneel met Ernst & Bobbie)
  • Gro-Up Jeugdloop 2,5 km
  • Business Runs van 5 km en 10 km en halve marathon
  • 5 KM Loop
  • 10 KM Loop
  • NN Halve Marathon

CPC4All

Voor de tweede keer staat CPC4All op het programma. Iedereen die niet kan meedoen aan een van de andere onderdelen kan bij het Malieveld een parcours van 1 kilometer op alternatieve wijze afleggen, bijvoorbeeld met een loopfiets, handbike of rolstoel. Deelname aan dit onderdeel kost €5,50.

Inschrijven voor de CPC 2024 kan via deze link.

Deze artikelen heeft u misschien gemist