Hockeyers Rijswijk succesvol op eigen veld tegen Barendrecht

Zowel de dames- als de herenhockeyers hebben zondag tegen Barendrecht hun competitieduel winnend afgesloten. De dames hopen nu de laatste plaatsen vaarwel te kunnen zeggen, terwijl de mannen nog volop meedoen in de top.

Met een winst op hekkensluiter Barendrecht gaan de herenhockeyers van Rijswijksche HC (foto) de winterstop in. Voor de Rijswijkse formatie scoorden Thomas de Haan (2x), Hidde Caminada (2x) en Laurens Boone. De Rijswijkers staan in de Eerste Klasse op een gedeelde derde plaats.

De dames van RHC wonnen met 4-0 van Barendrecht . De treffers kwamen van de stick van Lynn van Velzen (2x), Zara Berends en Astrid Lankhorst. De Rijswijksen staan op een zevende plaats in de Tweede Klasse, maar staan nog angstvallig dicht bij de degradatieplaatsen.

Deze artikelen heeft u misschien gemist