Ga sporten en spelen op het Cruyff Court in de Muziekbuurt

Cruyff Court Klaroenstraat (afb. Google maps)

Iedere woensdag en vrijdag buiten de schoolvakanties kunnen kinderen tussen de 4 en 18 jaar onder deskundige begeleiding sporten en spelen op het Cruyff Court aan de Klaroenstraat in de Muziekbuurt. Meedoen is gratis en aanmelden is niet nodig.

Coach

Op woensdag staat er een coach van 13:00 uur tot 15:00 uur op het Cruyff Court om met de kinderen te sporten en op vrijdag van 15.30 tot 17:30 uur. Van handbal tot badminton en daarna weer mooie acties maken bij voetbal, doe mee!

Alleen bij slecht weer of te weinig deelnemers gaat de activiteit helaas niet door.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kevin de Wit via 06-53609962 of k.dewit@haaglandenbeweegt.nl

Deze artikelen heeft u misschien gemist