Sint en Pieten trotseren de regen en verblijden kinderen RVC Celeritas met bezoek

Het was donderdag toen Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek brachten aan de training van de jeugd van voetbalvereniging RVC Celeritas. De hele dag was het droog, maar tijdens het bezoek van de Sint en Pieten begon het hard te regenen, maar de kindervrienden trotseerden het slechte weer en daarbij hielp ook dat de Pieten hippe Sinterklaasmuziek mee hadden gebracht.

Tafelvoetbal
De Sint had nog nooit gevoetbald, maar tafelvoetbal wilde hij wel een keertje proberen en niet zonder succes, want hij wist eenmaal te scoren. De jeugd van RVC Celeritas stond versteld dat de goedheiligman zo goed kon sjoelen. ‘Een oud spel’ was het antwoord van de Sint, bijna net zo oud als ik ben.

Er waren weer de nodige vragen aan de Sint zoals: hoe oud bent u nu eigenlijk, wie vindt u beter, Ronaldo of Messi? En dat ging wel even zo door….

Voor ieder kind hadden de Pieten een lekkernij bij zich en de Sint was RVC Celeritas-voorzitter Cees Kouwenhoven dankbaar voor de gastvrijheid!

Tekst en foto’s: Rene Marquard

Deze artikelen heeft u misschien gemist