Cadeautjes uitdelen voor Sinterklaasfeest bij locatie Ottoburg

Met bijna 90.000 ingepakte cadeaus vestigde SintvoorIeder1 een nieuw record. Maar die cadeaus moeten ook allemaal voor pakjesavond nog op de plaats van bestemming komen. Verschillende Rijswijkse organisaties en vrijwilligers hielpen Sint een handje.

Rochelle Heerma van het Financieel Netwerk Rijswijk organiseert nu al vijf jaar, samen met Sintvoorieder1, dat de Rijswijkse kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben, een cadeau krijgen op Pakjesavond.

Op zes locaties (Welzijn Rijswijk, Locatie Ottoburg, De Nieuwe Kerk, Voedselbank, Don Bosco en Hof van Elsenburg) zorgden vrijwilligers dat de ouder(s) de cadeaus konden afhalen door middel van een code.

InRijswijk nam donderdag een kijkje bij locatie Ottoburg aan de Esdoornstraat, waar ook de Weggeefwinkel op de eerste etage is gevestigd. Vrijwilligers Dick van Ingen (Weggeefwinkel), Alice (raadslid Beter voor Rijswijk – foto hieronder) en Reinier Prenger (bestuurder voetbalvereniging Semper Altius) verzorgden de uitgifte van de cadeaus voor de Rijswijkse kinderen.

Deze artikelen heeft u misschien gemist