Schrijver van Mus en Kapitein Kwaadbaard bezoekt Rijswijkse bibliotheek

Op vrijdag 29 december is Kevin Hassing (39), schrijver van de kinderboekenserie Mus en Kapitein Kwaadbaard, van 13.00 tot 14.30 uur aanwezig in de bibliotheek in het Huis van de stad.

Goede voornemens kan iedereen bedenken. Maar hoe zorg je dat je er ook echt iets mee kunt? Kevin Hassing neemt je mee in de goede daden van Mus en Kapitein Kwaadbaard. Kun jij net zulke mooie voornemens bedenken?

Kaarten

Kaarten voor deze lezing kosten €3,50 voor leden. Niet-leden betalen €5,00. Je koopt ze hier.
Eén ticket is voor één kind + één ouder.

Mus en kapitein Kwaadbaard

Mus en kapitein Kwaadbaard is een grappige, avontuurlijke serie voor jongens en meiden. Over een stoer weesmeisje, een kapitein met een klein hartje, plunderende piraten, bijzondere boswezens en nog veel meer! Hoofdpersoon Mus is niet alleen heerlijk dapper en eigenwijs, maar ook gevoelig. Onderweg ontdekt ze dat de leukste familie misschien wel de familie is die je zelf kiest.

Over Kevin Hassing

Kevin Hassing (1984) is naast auteur ook acteur. In 2004 begon hij aan de Toneelschool en Kleinkunst Academie in Amsterdam. Na zijn afstuderen heeft hij onder andere gespeeld bij jeugdtheatergezelschap Het Laagland.

​Als stemacteur speelt Kevin verschillende personages in tekenfilms en series. Zo is hij o.a. te horen als Spencer in iCarly, Pablo in Violetta, Ricardo in Soy Luna, Dave in Alvinnn and the Chipmunks en Jay in De Lego Ninjago Film. Ook leest hij luisterboeken voor.

​Daarnaast is Kevin te zien geweest op televisie. In de televisiefilm Cas, Goede Tijden, Slechte Tijden en in de RTL4 serie Centraal Medisch Centrum.

Deze artikelen heeft u misschien gemist