Schaatsen @ De Uithof op 29 december

Afb. website Expeditie Rijswijk

Jongeren van 12 tot 18 jaar kunnen met Expeditie Rijswijk op vrijdag 29 december van 14.00 tot 15.30 uur schaatsen in De Uithof in Den Haag. Deze activiteit is gratis maar je moet je wel aanmelden. Dat kan hier.

Trek je schaatsen aan en laat het ijs onder je sprankelen. Glijd met vrienden over de baan, geniet van de frisse lucht en creëer onvergetelijke herinneringen. Kom naar De Uithof en sluit je aan bij deze coolste activiteit van deze vakantie.

De Uithof vind je aan de Jaap Edenweg 10, 2544 NL Den Haag.

Vragen

Heb je vragen over deze activiteit, mail ze naar expeditie@haaglandenbeweegt.nl.

De Uithof

Op 17 december 1970 werd de eerste paal geslagen van deze 400-meter schaatsbaan. Ongeveer twee jaar later, op 2 januari 1973, opende de ijsbaan van De Uithof officieel haar deuren.

Dertig jaar lang was De Uithof dé plek om te komen schaatsen met het hele gezin. Ook werden er talloze officiële schaatswedstrijden verreden. De schaatsbaan vormde de eerste activiteit van De Uithof, inmiddels het grootste overdekte sportcentrum van Nederland.

Deze artikelen heeft u misschien gemist