ADO Den Haag mannen vertrekken uit Rijswijk

De gemeente Den Haag heeft bevestigd dat het eerste elftal van de ADO Den Haag mannen weer gaat trainen in het Zuiderpark. Dat zou moeten gaan gebeuren in de loop van het volgende seizoen. De ADO Den Haag mannen trainen nu nog in het Sportpark Prinses Irene in Rijswijk. Op dit sportpark speelt ook RVC Celeritas en trainen de ADO Den Haag vrouwen.

ADO speelde tussen 1927 en 2007 haar wedstrijden in het Zuiderparkstadion. Veel supporters verlangen nog terug naar die tijd. Sommigen van hen hebben het nog steeds over hun ‘FC Den Haag’ in het Zuiderpark.

De gemeente Den Haag en ADO zijn momenteel bezig met gesprekken om het mogelijk te maken dat ADO Den Haag terugkeert naar het Zuiderpark.

De vrouwen blijven voorlopig nog trainen in Rijswijk vanwege ruimtetekort in het Zuiderpark. De jeugd van ADO Den Haag traint en speelt al langer in het Zuiderpark. Het is wel de bedoeling dat de Haagse vrouwen op termijn ook gaan trainen in het Zuiderpark.

De mannenselectie gaat in het komende seizoen trainen op de twee velden die nu worden bespeeld door amateurvoetbalvereniging HDV. Deze club gaat mogelijk verhuizen naar sportpark Escamp III.

Deze artikelen heeft u misschien gemist