Gratis naar voorstelling “n00b speelt n00b” in Rijswijkse Schouwburg

Duo n00b (afb. website Expeditie Rijswijk)

Jongeren tussen de 12 en 18 jaar kunnen met Expeditie Rijswijk op vrijdag 5 januari gratis naar de cabaretvoorstelling “n00b speelt n00b” in de Rijswijkse Schouwburg. De voorstelling begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur.

Je moet je wel aanmelden als je de voorstelling wil zien. Dat kan hier. De Rijswijkse Schouwburg vind je aan de Generaal Spoorlaan 10.

Ode aan de eenling

“n00b speelt n00b” gaat over het zijn van een n00b. Een nieuweling, een beginneling, een groentje, een nobody. Schakelend van de ene naar de andere scène laat n00b je zien hoe weird en lachwekkend de realiteit soms is. Humor in een modern jasje. Losers waar je een hart voor krijgt. Met muziek die je mee kan zingen en achterover geslagen naar kan kijken. Cabaret voor en door de n00bs van deze wereld, een ode aan de eenling en een hartverwarmende trip.

Vragen

Heb je vragen over deze activiteit, mail ze naar expeditie@haaglandenbeweegt.nl.

Deze artikelen heeft u misschien gemist