Politie zoekt getuigen beroving Tulpstraat op 2 december

foto: pixabay

De Rijswijkse politie zoekt getuigen van een beroving die op 2 december tussen 22.15 uur en middernacht plaatsvond in de Tulpstraat. Twee mannen hadden daar afgesproken voor de aankoop van een auto. Toen de slachtoffers op de afgesproken plek aankwamen, werden ze aangevallen, geslagen en onder schot gehouden met een vuurwapen. Vervolgens dwongen de aanvallers het tweetal al hun spullen af te geven.

Het is onbekend hoeveel belagers er waren, maar in ieder geval had één persoon iets met camouflage aan, een ander een zwarte Northface jas en een derde een wit trainingspak.

Getuigen gezocht

De politie roept mensen op zich te melden als zij getuige zijn geweest van deze beroving. Of als u dingen zijn opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit delict. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn. U kunt contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).


Deze artikelen heeft u misschien gemist