(VIDEO) Wil Visser: “Kopers uit Rotterdam, Amsterdam, Leiden, en zelfs Utrecht”

Wat kan een video allemaal teweeg brengen? Wil Visser appte ons met onderstaand mooi bericht.

“Tot mijn grote verrassing stonden er vanmorgen twee mensen van de Telegraaf in mijn winkel. Ook zij hadden jullie filmpje over mijn singletjes via diverse media gezien.
Als het goed is komt er nu ook in de Telegraaf een artikel over mijn grote verzameling singles die ik nu probeer te verkopen. De planning is dit ongeveer een week voor de kerstdagen te doen. Wellicht dat ze mensen nu willen aansporen om voor de kerstdagen wat leuke oude singletjes te kopen. Was voor mij echt weer een grote verrassing en heb ik zonder meer te danken aan al jullie werk hiervoor voor mij.”

“Ik had van tevoren echt geen idee dat jullie filmpje echt zo veel en door heel het land zou worden bekeken. Heb hierdoor kopers uit bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam, Leiden, en zelfs Utrecht al mogen ontvangen in mijn winkel. Zelfs iemand waar ik zelf via Marktplaats ook plaatjes van kocht. Kende deze man nog niet eens en nu dus wel. Krijg ook hele leuke verhalen van iedereen te horen. En dat allemaal door jullie mooie werk hiervoor.”

Over welk filmpje het gaat? Zie hieronder:

Deze artikelen heeft u misschien gemist