Kerstspecial de Nuffe Tantes (4+) in theaterwagen Rijswijkse Schouwburg op Dickensfeest

De Nuffe Tantes(foto: website Nuffe Tantes)

Op zaterdag 16 december staat de Rijswijkse Schouwburg met een theaterwagen op het Dickensfeest in Oud Rijswijk. In deze theaterwagen kunnen kinderen vanaf 4 jaar de speciale kerstvoorstelling Nuffe Tantes in ‘Een Rood-Groene Kerst!’ zien.

Er zijn drie voorstellingen, om 11.00, 13.00 en 15.00 uur, die elk ongeveer 40 minuten duren. Kaarten kosten €5,00 per stuk en bestel je via deze link. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan Stichting Het Vergeten Kind

De theaterwagen vind je aan de Herenstraat ter hoogte van nummers 11-19 (Dekkers keuken – naast de schaatsbaan) .


Nuffe Tantes

De Nuffe Tantes maken alles netjes in Huize Den Groenerooij, want ze krijgen hoogstaand bezoek! De Kerstman komt langs, dat heeft hij hen vorig jaar al beloofd. Slingers, kerstballen, kerstlichtjes, Roosje en Greetje halen álles uit de kast voor deze speciale gast!

Met behulp van kleurrijke kerstliedjes, interactie met het publiek en vernuftige scènes, weten Floor van der Poort en Irene Schouten als geen ander op humoristische wijze in de huid te kruipen van de Nuffe Tantes! Daarnaast is de Kerstman een feestelijke aanvulling en zal zijn bezoek een aangename verrassing zijn voor de kinderen.

Deze artikelen heeft u misschien gemist