(ViDEO) Nieuwste beelden van bouw The Orchard in Bogaard stadscentrum

Informatiebrief mei 2023

In het Bogaard stadscentrum is men nog steeds druk bezig met de bouw van de woontorens The Orchard I en II. Ondanks de wat straffe wind ging ‘dronepiloot’ Nico van Geresteijn op pad om beelden te maken.  
“Door de windstoten is het beeld af en en toe wat onrustig. Ik ben tot op 90 meter hoog gegaan.”

The Orchard is de naam van het project met twee gebouwen; The Orchard I en The Orchard II. De naam is een knipoog naar de naam Bogaard en verwijst naar het nieuwe, levendige en groene Bogaard stadscentrum. De openbare ruimte is de verbindende factor tussen de gebouwen. Er wordt door de gemeente Rijswijk in overleg met ontwikkelaars veel aandacht besteed aan de inrichting, de sfeerbeleving en straatverlichting. De twee gebouwen zijn ontworpen door twee toonaangevende architectenbureaus.

Wilt u meer weten, ga dan naar: Home – The Orchard II appartementen Rijwijk (orchard-rijswijk.nl)

Deze artikelen heeft u misschien gemist