UPDATE: nog plaatsen voor workshop grenzen stellen op 20 februari

Vrijwilligerscentrum Rijswijk Doet organiseert op dinsdag 20 februari van 10.00 tot 12.00 uur een gratis workshop grenzen stellen. Voor deze workshop kunt u zich nu al aanmelden via deze link.

Vindt u het soms lastig nee te zeggen tegen uw leidinggevende als die iets van u vraagt waarvoor u geen tijd heeft? Legt uw maatje soms meer beslag op u dan u eigenlijk zou willen? Kies dan voor deze workshop waarin u leert beter met dit soort situaties om te gaan.

Theorie en oefeningen

De bijeenkomst bestaat uit een combinatie van theorie en oefeningen met elkaar. De theorie richt zich op assertief gedrag, hoe grenzen te stellen en op welke manier mensen ergens op aanspreken. Daarnaast krijgt u meer inzicht in uw persoonlijke stijl bij problemen of conflicten.

Locatie en informatie

De workshop wordt gegeven in de groene zaal van wijkcentrum Stervoorde, Dr. H. J. van Mooklaan 1.

Voor vragen kunt u mailen naar info@rijswijkdoet.nl.


Deze artikelen heeft u misschien gemist