Hockeynieuws van de Rijswijksche HockeyClub

archieffoto

Sander Oostveen en Maarten Morrien gaan de technische staf zullen vormen van RHC Dames 1
Sinds november, na het vertrek van de hoofdcoach, hebben Sander en Maarten samen de trainingen, coaching en begeleiding (tijdelijk) van de RHC Dames 1 op zich genomen tot de winterstop. “In die periode hebben we een profielschets opgesteld ook in samenspraak met Dames 1. Van daaruit zijn we gaan werken en hebben we gesprekken gevoerd.

Door de goede resultaten zowel binnen als buiten het hockeyveld is in de winterstop ook met Sander en Maarten het gesprek aangegaan. Vandaag zijn de contracten ondertekend en kunnen we zeggen: ‘Sander en Maarten, heel veel plezier en succes met Dames 1. We hebben er alle vertrouwen in dat jullie samen met de dames zowel de  hockey & ambitie als ook de plezier & gezelligheid doelstellingen zullen kunnen bereiken’.”

Zaalkampioenen
De RHC Kampioensvaandel mag weer wapperen in de zaal.  Dit seizoen voor Heren 2 en Dames 30-1. Beide teams hebben de concurrentie achter zich weten te houden.  Het zaalseizoen loopt ten einde, veel teams zijn klaar, hebben dit weekeinde hun laatste wedstrijd gespeeld. Alleen D25-1 mag volgend weekeinde nog*.

De stand (voor zover bekend 04/02 | 1830): Dames 1 (2e van 7), Dames 2 (6e van 6), Dames 3 (2e van 6), Dames 25-1 (3e van 7*), Heren 1 (3e van 7), H2 (1e van 6), H30 (5e van 6).

Ook de jeugd van RHC heeft van zich laten horen
Rick de Ridder is met HCKZ JO14 landskampioen in de zaal geworden! De Rijswijksche HC feliciteert Rick daarmee en is super trots. “We kennen Rick natuurlijk allemaal; speler van Heren 4, TC lid Jongens O12-O18, zaalcommissaris en oud trainer/coach Dames 1. Wat een enorme prestatie om de zilveren schaal te bemachtigen! Meer weten? Zie Hockey.nl”

Deze artikelen heeft u misschien gemist