Rijswijkse Susan geroemd om lekkere smaken

Foto's: Omroep Max

Tijdens de Heel Holland Bakt-uitzending van zondag werd de Rijswijkse Susan geroemd om haar lekkere smaken. Het leverde haar een plek op in de volgende ronde.

Zondag stond de Heel Holland Bakt-uitzending in het teken van Carnaval. De deelnemers waren vrolijk uitgedost en mochten laten zien hoe ze smakelijke worstenbroodjes, Limburgse nonnevotten en een polonaise, een spektakelstuk met schuim, konden maken.

Rijswijkse Susan werd geroemd om haar lekkere smaken, maar leek met haar spektakelstuk de mist in te gaan. Het geheel zakte in elkaar, maar van Janny en Robèrt kreeg ze desondanks een dikke voldoende.

Aruna werd zondag meesterbakker en de zieke Susan moest de tent verlaten. Rijswijkse Susan mag nog minimaal een week genieten van haar aanwezigheid in het populaire bakprogramma.

Deze artikelen heeft u misschien gemist