Semper Altius heeft tweede kunstgrasveld

Voetbalclub Semper Altius heeft zaterdag haar tweede kunstgrasveld geopend. Dat is voor een Rijswijkse voetbalclub een unicum. Elk voetbalsportpark in Rijswijk (Sportpark Prinses Irene, Sportpark Vredenburch en nu dus Sportpark Hoekpolder) heeft minimaal één kunstgrasveld. Semper Altius nu dus twee.

Wethouder sport, Larissa Bentvelzen werd ontvangen door voorzitter Eelco Eijkman en secretaris Reinier Prenger. Het te openen tweede kunstgrasveld werd door de jongste Semper-jeugd al volledig bezet met vier kleinere velden. Na afloop van de wedstrijden werd er door wethouder Bentvelzen in aanwezigheid van alle voetballende kinderen een bord onthuld met daarop de tekst ‘Gemeente Rijswijk bedankt’.Wethouder Bentvelzen sprak de wens uit dat het tweede veld nu minder was afgekeurd dan voorheen. Semper Altius heeft mede door de aanwezigheid van nieuwbouwwijk RijswijkBuiten een groot aantal nieuwe leden en dan is een extra veld dat bijna altijd kan worden bespeeld, meer dan welkom.  

Deze artikelen heeft u misschien gemist