Geef je mening over treinverkeer in Rijswijk online door

(Afb. website ProRail)

Donderdagavond kon je meedenken over hoe ProRail meer treinen kan laten rijden op de spoorlijn tussen Leiden, Den Haag, Rijswijk, Rotterdam en Dordrecht, de zgn. Oude Lijn. En een mogelijk nieuw station in RijswijkBuiten. Deze website schreef hierover eerder dit artikel.

Kon je niet bij de meedenksessie aanwezig zijn? Geef je mening dan uiterlijk 1 maart online door op de online kaart en schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.prorail.nl/oudelijn.

Meer weten?

Alles wat je wil weten over deze MIRT*-verkenning van ProRail, vind je hier.

*MIRT staat voor Meerjarenprogramma Infrastructuur, Ruimte en Transport. Dit is een investeringsprogramma van het Rijk voor projecten en programma’s in het ruimtelijk domein (zoals wegen en bruggen). Het Rijk is bij deze projecten en programma’s direct financieel betrokken.

Deze artikelen heeft u misschien gemist