Expositie VORM EN VERFIJNING: Ter Braak, Van Leusden, Schwidder en Visser- Carré

Ontdek de diversiteit in kunst

Van zaterdag 2 t/m donderdag 21 maart is in galerie Arti Shock de groepstentoonstelling Vorm en Verfijning te bezichtigen. Een gevarieerde expositie waar vier kunstenaars, elk met hun eigen unieke visie, een verscheidenheid aan creatieve disciplines, waaronder fotografie, schilderkunst, beeldhouwkunst en objecten samenbrengen.

Annelies ter Braak (beeldhouwkunst)
Iedere steen is een uitdaging en vertelt vaak zelf welke vorm, abstract of figuratief, eruit gaat komen. Haar favoriete beeldhouwers zijn Henry Moore, maar ook Dodeigne en Jan Meefout.

Peter van Leusden (schilderkunst)
Zijn werk is een spel van kleuren en vormen. Dit verbindt hij met de figuratie om een andere wereld te creëren die ruimte geeft aan de verbeelding.

Randolph John Schwidder (Schilder, dichter en beeldenmaker)
Randolph John werkt vanuit het systeem van de “Transparante Ruimte”. Beeld uit wat er was, wat er is en wat er zou kunnen zijn. Het vermoeden en het verlangen zijn de voertuigen die ons in beweging houden als toeschouwer en beschouwer. Zijn werk geeft die spanning weer, laat zien hoe het is gegroeid en hoe het tot stand is gekomen.

Florine Visser-Carré (fotografie)
Florine is professioneel fotograaf gespecialiseerd in portretfotografie. In een reeks van 12 stillevens laat zij een andere vorm van haar werk zien. 50% van de opbrengst van haar werk wordt gedoneerd aan de Hersenstichting Nederland.

Opening
De tentoonstelling wordt geopend op zondag 3 maart om 15.00 uur door Randolph John Schwidder. (Belangstellenden voor een uitnodiging voor deze en volgende exposities kunnen zich aanmelden voor de mailinglijst via artishockrijswijk@gmail.com.)

Over Arti-Shock
Galerie Arti-Shock is gevestigd in Schoolstraat 26 (hoek Kerkstraat) in het gezellige centrum van Oud Rijswijk. De expositie is geopend van zaterdag 2 maart t/m donderdag 21 maart (woe/do/vrij 13-17u, za 11-16u, zo 14-17u). Toegang is gratis. Naast de getoonde werken is ook werk uit de gevarieerde stock te koop. Meer info is te vinden op: arti-shock-rijswijk.nl.

Deze artikelen heeft u misschien gemist