Cynthia en Kim van IJssalon Lust Hoekpolder stoppen er mee

Cynthia en Kim van IJssalon Lust Hoekpolder na lang nadenken besloten om met hun succesvolle ijssalon in de Hoekpolder er mee te stoppen.

“Na heel veel nadenken en overwegen hebben we besloten om de ijssalon niet meer te openen in 2024. Zoals jullie wellicht weten begon het als een uit de hand gelopen corona-hobby maar werd het al snel een echt bedrijf. Het was hard werken, met soms de blaren op de handen. En het was vooral genieten vanwege ons fantastische personeel en alle geweldige mensen die we hebben leren kennen.

We hebben van elke seconde genoten, maar we hebben ook onze vrije tijd gemist. Elk weekend werken, naast onze fulltimebanen, liet weinig ruimte over voor andere dingen in het leven. Ook de steeds stijgende kosten hebben ons na 2 jaar ijssalon doen besluiten te stoppen.

Bij dezen willen we jullie echt enorm bedanken. Jullie komst, gezellige praatjes met ons en met elkaar hebben een wereld van verschil gemaakt. Zonder jullie was dit avontuur nooit zo succesvol geweest.

Wie weet wat de toekomst brengt, maar voor nu is dit de juiste keuze”, aldus beide dames.

Aan de vele reacties te zien had de ijssalon een mooi plekje gekregen in de harten van veel Rijswijkers.

Deze artikelen heeft u misschien gemist