Bonifatiusconcert op 21 april in teken van spirituals

Op zondag 21 april brengt concertserie Muziek in de Bonifatius een vocal recital dat volledig in het teken van spirituals staat.

Van droevig en intiem tot groots en feestelijk

Countertenor Arturo den Hartog en pianist Mattias Spee brengen de bezoekers met de arrangementen van onder andere Harry Burleigh en Moses Hogan door heel bekende spirituals als ‘Deep River’ en ‘Every Time I Feel the Spirit’. Maar ook minstens net zo mooie minder bekende spirituals.

Met dit nieuwe programma brengen Den Hartog en Spee de bezoekers van droevig en intiem tot groots en feestelijk.

Praktische info

  • Locatie: Bonifatiuskerk, Van Vredenburchweg 69
  • Aanvang concert: 15.00 uur
  • Toegang is gratis
  • Aanmelden niet nodig.

Programma

Voor het programma klik hier.

Arturo den Hartog

Arturo den Hartog (24) is een Surinaams-Nederlandse countertenor en prijswinnaar op het 2021 Princes Christina Concours. Hij is een veelzijdig performer met een grote liefde voor opera, lied, barok en hedendaagse muziek. Arturo speelt vaak muziek van zwarte componisten en componisten uit zijn thuisland Suriname.

Mattias Spee

Mattias Spee is een Nederlandse pianist en componist. Zijn eerste liefde was de klassieke muziek, maar hij heeft ook altijd een grote passie gehad voor andere genres en stijlen, zoals jazz, minimal en vrije improvisatie, die hij nu in zijn eigen composities vermengt tot iets wat niet in en hokje te plaatsen is.

Concertserie

Wilt u meer weten over de concertserie Muziek in de Bonifatius? Kijk dan hier.

Deze artikelen heeft u misschien gemist