Mooie mijlpaal ANWB AutoMaatje Rijswijk

Welzijnsorganisatie Welzijn Rijswijk meldt op Facebook een mooie mijlpaal. Er maken momenteel al honderd Rijswijkers gebruik van ANWB AutoMaatje Rijswijk. En daar is de organisatie heel blij mee.

Over ANWB AutoMaatje

ANWB AutoMaatje is een vervoersdienst waarbij vrijwilligers minder mobiele inwoners op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. De dienst is er speciaal voor inwoners die zelf niet meer voor vervoer kunnen zorgen of lastig van bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken. Door het project toe te voegen aan het bestaande lokale vervoersnetwerk kunnen ook deze inwoners weer deel uit gaan maken van het sociale en maatschappelijke leven. Bijvoorbeeld naar de kapper, de huisarts of het ziekenhuis, maar ook weer lekker op de koffie bij een vriendin.

ANWB AutoMaatje is gestart in 2016 en is op dit moment actief in 119 gemeenten. In Rijswijk wordt het project ANWB AutoMaatje uitgevoerd door Welzijn Rijswijk.

Vrijwillige chauffeurs

Lijkt het je leuk andere inwoners te vervoeren? Welzijn Rijswijk is nog op zoek naar vrijwillige chauffeurs. Bel naar 070 – 757 92 00 of mail naar automaatje@welzijn-rijswijk.nl.

Kijk hier voor meer informatie over ANWB AutoMaatje.

Deze artikelen heeft u misschien gemist