ICTimmers Paastoernooi groot succes

Zaterdag 30 en zondag 31 maart was het dan zover, het ICTimmers Paastoernooi vond plaats bij Semper Altius. Veertien poules, zeventig teams en honderdveertig wedstrijden waren de hoofdingrediënten van deze dagen.

Maanden voorbereiding

De toernooicommissie stond na maanden voorbereiding te trappelen, en ook iedere deelnemer was er klaar voor. Op beide dagen zijn alle teams komen opdagen, en de sfeer zat er goed in. Helaas was de enige variabele factor, het weer, ons niet altijd even goed gezind. 

Jeugdige vrijwilligers

Maar wat is dit ICTimmers Paastoernooi een succes geworden zeg. Ieder team werd voorzien van ijsjes, fruit en drinken. Op de velden zorgden onze jeugdige vrijwilligers van de JO13 en JO14 ervoor dat de velden schoon en opgeruimd bleven, de uitslagen op tijd bij de wedstrijdtafel kwamen en dat er te allen tijde een wedstrijdbal beschikbaar was, en DJ’s die met hun enthousiasme en fantastische jingles menig stadionomroeper deden watertanden. 

De sfeer tijdens het toernooi was goed, de strijd ging gelijk op, de teleurstelling was soms zichtbaar, maar voor het overgrote deel zagen we blije en trotse gezichten. 

Groot succes

Semper Altius heeft met dit toernooi duidelijk laten zien dat er een goede organisatie staat en dat het ervoor zorgt dat het de jeugd aan niets ontbreekt. Het mooie sportcomplex Hoekpolder schitterde in alle opzichten. Kortom, het ICTimmers Paastoernooi was een groot succes waar nog lang over nagepraat zal worden.

Tekst en foto’s: Paul Vredeling

Deze artikelen heeft u misschien gemist