Villa ExpertCare Rijswijk ontvangt cheque van 5.000 euro van LIONS (Rijswijk en Den Haag)

Op woensdag 3 april mochten Linda Farro en Charlotte van de Watering namens Villa ExpertCare in Rijswijk een cheque ter waarde van 5.000 euro ontvangen uit handen van een delegatie van de LIONS Rijswijk en Den Haag. Deze delegatie bestond uit Lions Rijswijk: Norbert de Kramer, Ingmar Bergman en George Dessing. Van Lions Den Haag waren dit Wim de Klerk en Muriël Kasmin, 

En dat alles op de ‘Dag van De goede Daad’, hoe mooi is dat!!  

Oliebollenactie
Het is bekend dat De Rijswijkse Lions goede doelen en organisaties ondersteunt en de 5.000 euro voor Villa ExpertCare werd reeds eind 2023 opgehaald door het organiseren van een champagneactie van Lions Universal (Den Haag) en de Lions Rijswijk sloot het jaar af met een oliebollenactie!  Van het geld zal een tovertafel worden aangeschaft en daarmee gaat een wens weer in vervulling, aldus Linda en Charlotte van Villa ExpertCare. De tovertafel spellen bestaan uit interactieve lichtprojecties die betekenis spelen bevordert. De enthousiaste en blije bewoner Max was ook aanwezig en wilde natuurlijk ook graag op de foto! 

Neuzelbeurs
Het is goed dat Villa Expert Rijswijk zichtbaar is in Rijswijk en dat doet het door zich te laten zien zoals bijvoorbeeld op de Neuzelbeurs in de Broodfabriek. Het mooie hiervan is dat er hierdoor zich weer drie vrijwilligers hebben aangemeld en die kan Villa ExpertCare heel goed gebruiken.

Dankbaar vrijwilligerswerk is het natuurlijk wel!! Het totaal aantal vrijwilligers staat momenteel op 22, maar wat zou het mooi zijn wanneer er vooral vrijwilligers zich zouden aanmelden voor in de weekenden. Het gaat hier om kinderen die chronisch of ernstig ziek zijn. De liefdevolle verzorgers staan 24 uur klaar voor de zorg te bieden die het kind nodig heeft. Je zult begrijpen dat Linda en Charlotte een oproep doen om je als vrijwilliger aan te melden. Stuur een mail naar  inforijswijk@expertcare.nl

Foto en tekst: René Marquard

Deze artikelen heeft u misschien gemist