Welzijn Rijswijk zoekt taalmaatjes

Welzijnsorganisatie Welzijn Rijswijk zoekt enthousiaste taalmaatjes. Dit zijn vrijwilligers die zich graag een uurtje per week willen inzetten voor de participatie van vluchtelingen.

Nederlandse taal leren

Als taalmaatje geef je één-op-één begeleiding bij het leren van de Nederlandse taal. Samen bepaal je wanneer je afspreekt, waar je afspreekt en wat je gaat doen. Er wordt altijd gezocht naar een maatje dat bij je past en bij je in de buurt woont.

Na kennismaking met de taalvrager beslist je zelf of je met hem of haar verder wilt gaan. Het is niet noodzakelijk, dat je als vrijwilliger een beroepsmatige achtergrond hebt om als begeleider te functioneren.

Geïnteresseerd?

Heb je tijd en lijkt het je leuk? Stuur dan een mail naar: vluchtelingenwelzijn@welzijn-rijswijk.nl.

Of klik hier voor meer informatie.

Deze artikelen heeft u misschien gemist