Rijswijk stelt vervoerder Noot in gebreke en stelt nieuwe vervoerder aan

Wethouder Van Damme heeft in het Forum Samenleving gemeld dat vervoerder Noot door de gemeenten, waaronder Rijswijk, in gebreke is gesteld. In het door hen aangeleverde plan met maatregelen om de dienstverlening per 1 april op orde te krijgen, was onvoldoende vertrouwen.

“De gemeenten zijn vervolgens op zoek gegaan naar een andere vervoerder. Deze hebben ze gevonden. 72 leerlingen uit de regio, die het meeste last hebben ondervonden van de dienstverlening van Noot, zijn per 2 april ondergebracht bij een andere vervoerder. Ouders en leerlingen zijn hierover uiteraard zorgvuldig geïnformeerd. De overgang naar de andere vervoerder is naar wij weten goed verlopen. De extra kosten voor de gemeenten voor deze oplossing worden op Noot verhaald. Dit is een oplossing tot de zomervakantie”, aldus wethouder Van Damme.

Deze artikelen heeft u misschien gemist