(ViDEO) Oranje feest in Leeuwendaal

Zaterdag was er traditiegetrouw weer een mooi oranje feest op Koningsdag in de Rijswijkse Oranjelaan. Rond de monumentale boom en bij de Leeuwendaalkerk gingen buurtbewoners met elkaar in gesprek en feliciteerden zij samen met burgemeester Huri Sahin onze koning Willem-Alexander.

De wijk Leeuwendaal was samen met De Strijp en de Herenstraat weer een hot spot waar het gaat om het vieren van Koningsdag. Talloze evenementen werden georganiseerd, zoals een vrijmarkt, een optocht met toeters en ratels, een pubquiz en het bekende spijkerbroekhangen.

Rond de klok van 12 was burgemeester Huri Sahin aanwezig om de Leeuwendalers een prettige Koningsdag te wensen. Daarna werd het Wilhelmus gezongen en juichte men voor onze Koning.

Deze artikelen heeft u misschien gemist