Red Lions onderuit tegen koploper

De softbalsters van Red Lions hebben zaterdag het eerste duel tegen de Oosterhoutse koploper Twins met 7-8 verloren. Het tweede duel werd door slechte weersomstandigheden afgelast.

Zaterdag was het het duel der koplopers tussen Red Lions en Oosterhout Twins. De bezoekers wonnen het eerste duel net 7-8. Dat betekende dat de Red Lions de derde nederlaag van het seizoen kregen te slikken. Oosterhout Twins heeft alle negen duels winnend afgesloten.


Met het tweede duel werd nog wel begonnen maar gaandeweg de wedstrijd bleken de weergoden de softbalsters tegen te werken en moest het duel worden gestaakt.

Red Lions staat in de Eerste Klasse nu op een vierde positie met vier winstpartijen en driemaal verlies. Het heeft nog wel twee partijen in te halen. Het staat inmiddels wel 10 punten achter op koploper Twins.

Deze artikelen heeft u misschien gemist