Lokomotief tegen Hot Pepper Heat voor plek in finale

archieffoto

De basketballers van Lokomotief spelen vanavond (woensdag) in de promotiedivisie play-offs Zwanenburg in de halve finale tegen de Hot Pepper Heat. Zaterdag is de return in de Rijswijkse sporthal De Altis. Het duel begint dan om 19.30 uur. De winnaar komt uit in de finale.

Coach Pieter Mourik blikt nog even terug op de wedstrijden in de kwartfinale tegen Attacus. “Nadat we de eerste kwartfinale met 59-76 hadden gewonnen in Veghel was de thuiswedstrijd niet heel spannend meer. Attacus probeerde op allerlei manieren ons uit ons spel te halen maar we controleerden de hele wedstrijd. In de tweede helft konden we echt afstand nemen en een ruime 83-64 overwinning boeken. Vervelend is wel dat Lennart Overdevest geblesseerd is geraakt en deze play-offs niet meer beschikbaar is.”

Deze artikelen heeft u misschien gemist