Potluck lunch in De Buitenkamer

(Afb. Facebook RijswijkBuitengewoon)

Op zondag 19 mei organiseert RijswijkBuitengewoon van 12.00 tot 15.00 uur een potluck lunch in ontmoetingscentrum De Buitenkamer (Parelmoervlinderlaan 90).

Een potluck lunch is een culinair evenement waarbij iedereen zijn eigen gerecht meebrengt om te delen met anderen.

Bring your own

Het concept is eenvoudig: iedereen brengt een maaltijd, snacks of hapjes mee en deelt deze met de gemeenschap. Het resultaat is een tafel vol kleurrijke gerechten, geuren en smaken die samen een heerlijke lunch vormen waarvan iedereen kan genieten.

Nieuwe smaken

Tijdens een potluck lunch kun je nieuwe smaken ontdekken, recepten uit wisselen en samen genieten van lekker eten en goed gezelschap. Dus neem je favoriete gerecht mee en creëer samen met andere buurtbewoners een onvergetelijke culinaire ervaring waarbij niet alleen maaltijden worden gedeeld, maar ook verhalen.

Aanmelden

Laat weten of je erbij bent via de SGB app of stuur een berichtje naar Maaltie via buurtverbinder@rijswijkbuitengewoon.nl.

Deze artikelen heeft u misschien gemist