Crowdfunding video’s InRijswijk (Delen is lief…)

Wij weten dat de bezoekers van deze groep de website InRijswijk waarderen. Deze groep maakt dan ook deel uit van de website.

Het was dus ook geen drempel om jullie voor het volgende te benaderen. Jullie kennen ook onze video’s. Ik mag gerust zeggen dat we leuke video’s maken met de mensen die we daarvoor betalen. Dat is een bewuste keuze geweest. We willen uiteindelijk toe naar een ‘omroep’ waar betaalde krachten en vrijwilligers hand in hand gaan voor het beste product. In de videoploeg die we nu hebben zitten professionals. Ik vind dat zij daar ook een (onkosten) vergoeding voor moeten krijgen. Het afgelopen jaar hebben wij dat ook gedaan omdat we een sponsor hiervoor hadden gevonden. Dit jaar is het vinden van financiering wat problematischer, terwijl het maken van video’s voor een ‘omroep’ als de onze onontbeerlijk is.

Wij hebben eerder vorig jaar een crowdfundingactie gedaan en dat hebben jullie destijds omarmd en waar mogelijk ook geld geschonken. Het blijft lastig voor ons om geld te vragen aan anderen, maar financiering is noodzakelijk om te blijven bestaan en de kwaliteit te bieden die wij minimaal willen leveren.  Wij zijn het enige nieuwsmedium dat is ontstaan uit een privésituatie. Andere media krijgen subsidie of behoren toe aan een grotere uitgeverij.

Om een idee te geven: wij zijn voor de video’s rond de 100 euro per video kwijt. Natuurlijk een laag bedrag als je dat vergelijkt met de normale gangbare prijzen. We willen minimaal 1 video per week maken (nog weinig!). Dat betekent dat je 5200 euro per jaar nodig hebt. Inmiddels hebben we 1430 euro (28%) opgehaald. Dus er rest nog 3770 euro. Wij hopen dit bedrag door middel van deze actie binnen te halen.

Bedragen vermeld op plaatje zijn in euro’s

Wij willen hier een jaarlijkse actie van maken (zeg maar de vrienden van InRijswijk!). Vind je ons initiatief ook leuk en waardeer je de video’s? Steun ons door middel van een donatie. Dat kan door middel van onderstaande link.

Doneer en help InRijswijk – InRijswijk

Het bedrag staat standaard op 25 euro, maar door een pulldownmenu kun je dat veranderen.

Wij willen door met onze website en vragen dan ook aan je om ons daarin te steunen. En het zou mooi zijn wanneer je dit bericht kan delen bij familie, vrienden, collega’s. kennissen en clubgenoten. Ieder bedrag is welkom. Bij een bedrag van 25 euro kunnen we je op de website publiceren als ‘Vriend van inRijswijk’. Maar het kan natuurlijk zonder naamsvermelding. Daar zijn we net zo blij mee.

Doneer je 150 euro, dan komen we ook nog langs om een korte video op te nemen.

Zegt het voort, ook aan bedrijven die je kent in Rijswijk. Schaar je achter ons en word Vriend van InRijswijk.

Heb je een ander voorstel tot een samenwerking, laat het even weten.

Kijk eens naar een paar van onze video’s: https://inrijswijk.com/category/video/

DELEN IS LIEF – Zegt het voort!

Deze artikelen heeft u misschien gemist