Hockeyers RHC naar finale Silver Cup

De hockeyers van de Rijswijksche Hockey Club (RHC) hebben vrijdagavond door EHV met 4-1 te verslaan de finale van de Silver Cup behaald.

Voor het elftal van Dirk Wils zorgden in Enschede in de halve eindstrijd Sander Gunst (2), Thomas de Haan en Quincy Calsen voor de hoog uitgevallen zege.  De spelers, de technische staf en de meegereisde supporters kregen de afloop die ze verdiend hadden: een finaleplek in Oss.

Tegenstander van RHC in de finale in Oss volgende week zaterdag is AthenA (Amsterdam) geworden. Zij winnen na shootouts (bij een eindstand van 2-2) van Union uit Nijmegen. Voor volgende week zaterdag zijn 5 bussen besteld. Financieel een tegenvaller voor de Rijswijkers, maar dat zijn wel de beste vanwege sportief succes.

Deze artikelen heeft u misschien gemist