Zaterdag 25 mei verkoopdag Weggeefwinkel Rijswijk

Op zaterdag 25 mei organiseert de Weggeefwinkel Rijswijk weer een verkoopdag.

Van 10.00 tot 14.00 uur kunt u in wijkgebouw De Ottoburg aan de Esdoornstraat 3A leuke dingen kopen voor kleine prijsjes. De verkoopdag is niet alleen voor klanten van de Weggeefwinkel. Iedereen is welkom.

Opbrengst

Met de opbrengst van de verkoopdag kan de Weggeefwinkel Rijswijk verschillende dingen doen. Van de subsidies die de organisatie ontvangt voor haar werk kan ze de hoogstnoodzakelijke dingen kopen. Zoals kledingrekken, folders en al de dingen die bij een winkel komen kijken. Maar ook daar moet zuinig aan gedaan worden en zou een kleine aanvulling het werk beter kunnen maken.

Doelstelling

De doelstelling van de Weggeefwinkel Rijswijk is inwoners van Rijswijk die onder of op het bijstandsniveau leven, te helpen hun situatie te verbeteren. Dat doet de organisatie door als een soort bemiddelaar op te treden tussen donateurs van kleding en goederen en de afnemers daarvan.

De Weggeefwinkel Rijswijk werkt volledig met vrijwilligers en is afhankelijk van donaties in geld en goederen om de winkel te huren en de goederen te transporteren.

Weggeefwinkel Rijswijk is onderdeel van Stichting Rijswijk Voor Elkander.

Meer weten? Klik hier.

U vindt hier ook informatie over welke goederen u kunt doneren.

Deze artikelen heeft u misschien gemist