Save the date: zaterdag 6 juli signeersessie Danny Steehouwer

Zaterdag 6 juli is Danny Steehouwer, auteur van autobiografie ‘Droomjongen’ en columnist van InRijswijk, van 14:00 tot uiterlijk 15:30 uur te gast bij boekhandel Bruna, Herenstraat 5 in Oud-Rijswijk voor een signeersessie.

Bijzondere actie

Danny houdt tijdens de signeersessie ook een bijzondere actie; wat die is houdt hij nog even geheim. Maar als je langskomt en je koopt een gesigneerde versie van ‘Droomjongen’, zal je daarnaast ook nog met iets bijzonders naar huis gaan. Zien we je dan?

Over Danny Steehouwer

Danny is behalve auteur fotograaf van portretten en landschappen. Hij heeft geacteerd in diverse films en series. In het dagelijks leven is Danny rijksambtenaar bij BKZ.

Van dromer naar realist: https://www.dannysteehouwer.nl/.

Deze artikelen heeft u misschien gemist