Pasar Indonesia in Broodfabriek gratis alternatief afgelaste Tong Tong Fair

Op 1 en 2 juni organiseert de Indonesische ambassade het evenement ‘Pasar Indonesia’ in de Rijswijkse Broodfabriek. Toegang is gratis.

Kijk op de flyer in dit artikel voor alle details.

Tong Tong Fair geannuleerd

Veel mensen met een achtergrond in Nederlands-Indië in Nederland waren geschokt toen de organisatie van de Tong Tong Fair de 64e editie annuleerde vanwege financiële redenen. Vooral de Indonesische standhouders hebben hierdoor een grote financiële tegenslag omdat zij de standhuur al hadden betaald, hun spullen per container naar Nederland vervoerd en vliegtickets geboekt. Bovendien zijn hun kosten gemeten naar inkomen nog veel hoger dan voor Nederlandse partijen die overigens ook hard worden geraakt.

De Indonesische ambassade wil met dit evenement kleine ondernemers uit Indonesië de kans geven (een deel van) hun voorraad te verkopen.

Deze artikelen heeft u misschien gemist