Open dag dierenasiel ’t Julialaantje

Op zaterdag 25 mei houdt streekdierentehuis ’t Julialaantje van 11.00 tot 16.00 uur een open dag.

Informatieve dag

De open dag wordt een informatieve dag. Er is een kattendeskundige, hondentrainer, en de dierenpolitie is aanwezig. Het dierenasiel is nog in onderhandeling met een dierenarts die het belang van castreren en steriliseren uitlegt. Dat sluit aan bij hun nieuwe project waarbij de honden ook gesteriliseerd naar hun nieuwe baasje gaan. Dat is voor honden niet verplicht, bij katten wel.

Inzameling

De kosten van een sterilisatie van een hond zijn meerdere malen hoger dan van een kat. Het dierenasiel hoopt dan ook op deze dag wat geld op te kunnen halen voor het sterilisatieproject. Er zullen overal QR codes zijn en pinnen kan ook.

Verder staan er kraampjes met leuke dingen waarvan een gedeelte van de opbrengst voor het asiel is. En natuurlijk heeft het dierentehuis zelf ook een kraam met dierenbenodigdheden die voor leuke prijzen weg mogen.

Rondleiding

Een rondleiding zal zeker niet ontbreken evenmin als koffie, thee en wat lekkers. U komt toch ook?

Meer weten over het dierentehuis? Klik dan hier.

Deze artikelen heeft u misschien gemist