(ViDEO) Edwin Cornelissen van NOS Sport doet oproep voedselbankactie InRijswijk 

Op zaterdag 8 juni organiseert website InRijswijk weer een voedselbankactie bij supermarkt PLUS Richard Jongenotter aan de Prinses Irenelaan 330.

De organisatoren hopen net als in 2023 weer te mogen rekenen op de steun van de Rijswijkse inwoners. Het mooie dit jaar is dat de verenigingen, de cultuursector, en de kerken van 10 tot en met 15 juni nog doorgaan met deze actie.

Oproep

Ook Edwin Cornelissen van NOS Sport, radio 1, doet een dringende oproep aan de Rijswijkers om de voedselbank actie te steunen. Edwin is grootgebracht in Rijswijk en later, in de jaren 80, medewerker geweest bij de toenmalige Omroep Rijswijk. 

Samen voor Rijswijk

Op dit moment zijn er in Rijswijk negentig gezinnen die gebruik maken van de voedselbank. Daarnaast is er een rapport verschenen waaruit blijkt dat er in Rijswijk veel kinderen in armoede leven. Daarom deze actie ‘Samen voor Rijswijk’, want samen komen we er wel.

Tekst: René Marquard

Deze artikelen heeft u misschien gemist