Concert Mirabeau Strings in Museum Rijswijk

(Foto: Museum Rijswijk)

Op zondag 7 juli geeft het dynamische strijkkwartet Mirabeau Strings een uniek concert in de prachtige tuin van het museum Rijswijk. De groene oase wordt dan omgetoverd tot een muzikale arena.

Mirabeau Strings

Mirabeau Strings, opgericht door Annelieke Marselje en bestaande uit Çisem Özkurt, Jasmijn Burger en Elisabeth Schijns, zetten als getalenteerde musici een vernieuwend programma neer. Allen afgestudeerd aan de vooraanstaande conservatoria van Nederland, verbindt dit ensemble klassieke muziek met moderne werken.

Hun ervaring bij de grote orkesten van Nederland en de huidige samenwerkingen met artiesten als Di-rect, Son Mieux, Kovacs, Karsu en andere topnamen getuigen van hun veelzijdige en innovatieve benadering van muziek. Ze brengen een repertoire zowel voor de klassieke liefhebber als de moderne luisteraar in de prachtige setting van het museum voor een middag die muziek, kunst en natuur harmonieus verbindt.

Programma

  • 15.30 uur inloop met welkomstdrankje (bubbels)
  • 16.00 uur concert, geen pauze
  • 17.00 uur bar open voor borrel in de tuin, op eigen rekening
  • 18.30 uur einde

Verzeker jezelf van een plaats voor deze bijzondere zondagmiddag waar traditie en vernieuwing samenkomen. Tickets kosten €22,50 en zijn alleen online te koop via deze link.

Deze artikelen heeft u misschien gemist