Stichting Rijswijk Buitengewoon zoekt vrijwilligers

Wegens groeiend succes en nieuwe wensen vanuit de buurtbewoners zoekt de stichting RijswijkBuitengewoon verschillende vrijwilligers, van beheerder tot redactielid.

Meld je aan

Kijk hieronder voor de bijzonderheden van de vrijwilligersfuncties. Zin om mee te doen of wil je meer over (een van) de functies weten? Mail naar info@rijswijkbuitengewoon.nl.

Gastvrouwen/heren, barmannen/vrouwen voor vrijdagmiddag en zaterdagmiddag

De stichting wil proberen deze zomer zoveel mogelijk vrijdag- en zaterdagmiddagen (van 15.00 tot 18.00 uur) de Buitenkamer en het buitenterras te openen. Hiervoor zoeken ze barmannen/vrouwen die willen rouleren, bijvoorbeeld om de 3-4 weken. Zin met je buurtbewoners af en toe een terrasje te pakken in de buurt? Draai dan ook zelf mee in het groeiend team van gastvrouwen en heren.

Beheerder voor De Buitenkamer

De stichting zoekt een beheerder die enkele uren per week De Buitenkamer op orde wil houden. Denk aan wat stoelen recht zetten, wat veegwerk of een doekje over het sanitair. Met een blik op de voorraad en eventueel de gastgroepen aanspreken op hun gedrag houd je De Buitenkamer keurig op orde. Voor deze functie is een kleine vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Inkoper voor De Buitenkamer

Wil je een à twee uurtjes per week er voor zorgen dat alle voorraden drank, snacks en facilitaire artikelen weer bijgevuld zijn? Dan zoekt de stichting jou als inkoper.

Een redactielid, interviewer en vormgever voor het communicatieteam

Om alle activiteiten en buurtontwikkelingen actief met de wijkbewoners te delen zoekt de stichting een complete redactie bestaande uit redactielid, interviewer en vormgever. Vind je het leuk interviews te houden, artikelen te schrijven of het wijk nieuws te duiden? Laat dan van je horen.

Deze artikelen heeft u misschien gemist