Burgemeester Sahin te gast bij Eus’ Boekenclub

Burgemeester Huri Sahin is te gast geweest bij het NTR programma Eus’ Boekenclub. Behalve verschillende bekende Nederlanders waren ook burgemeesters uitgenodigd om te vertellen over hun favoriete vakantieroman.

‘Het was een mooie ervaring!”, vertelt de Rijswijkse burgemeester op de social media. “Ik ging in gesprek met Özcan Akyol over het boek dat in mijn leven diepe indruk op mij heeft gemaakt. Ik koos voor het boek ‘De 40 regels van liefde’ van Elif Shafak. De opname was in het Burgerweeshuis in Deventer en zal worden uitgezonden op 3 juni.”

Met het programma ‘Eus’ Boekenclub wordt bijgedragen aan het vergroten van het belang van lezen en de waarde van literatuur. Naast schrijvers doen ook burgemeesters mee aan dit programma.

De aflevering met burgemeester Huri Sahin staat gepland op maandag 3 juni om 19:50 uur.

Kijk voor meer info op: https://ntr.nl/Eus-Boekenclub/448

Foto’s: Wim Sneller en Gemeente Rijswijk

Deze artikelen heeft u misschien gemist