UPDATE: Presentatie over levensboek schrijven in wijkcentrum Stervoorde AFGELAST

Foto door Wanda Verhoeff

UPDATE

De Rijswijkse Schrijverskring Levensboeken heeft laten weten dat deze presentatie vanwege de verkiezingen voor het Europees Parlement geen doorgang kan vinden. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum.

==============================================================================

Lijkt het u leuk om uw levensverhaal te vertellen, zodat daar een mooi boek van wordt gemaakt voor uzelf en uw naasten? Of lijkt u het schrijven ervan prachtig vrijwilligerswerk?

Ga dan op donderdagmiddag 6 juni om 13.30 uur naar een presentatie van de Rijswijkse Schrijverskring Levensboeken in wijkcentrum Stervoorde, Dr. H.J. van Mooklaan 1. Tijdens deze bijeenkomst vertellen een schrijver en een verteller hun ervaringen over het maken van een levensboek.

Wat de schrijvers van de Rijswijkse Schrijverskring Levensboeken met elkaar gemeen hebben, is dat ze plezier hebben in schrijven en geïnteresseerd zijn in de levensverhalen van ouderen. Dat levert boeken op die allemaal net zo uniek zijn als het leven van degene die het vertelde. Zowel qua inhoud als qua vorm, en in kleine oplagen van gemiddeld 10 boeken. Tijdens de bijeenkomst kunt u ook voorbeelden van levensboeken inzien en worden al uw vragen beantwoord. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Ben u nieuwsgierig om als vrijwilliger te gaan schrijven of lijkt het u leuk om uw levensverhaal te vertellen en heeft u al vragen, die niet kunnen wachten, neem dan contact op met de Rijswijkse Schrijverskring Levensboeken (afdeling van de Stichting Haagse Levensboeken) Hanneke Sas, hannekesas@haagselevensboeken.nl , 0612243531.

Deze artikelen heeft u misschien gemist